Belangrijke info i.v.m. de Helikoptervluchten

Tijdens de BIN Veiligheidsbeurs 2018 kan u op zondag een unieke helikoptervlucht maken boven uw eigen streek, en dat tegen een uitzonderlijk lage prijs, die we speciaal voor de beurs hebben kunnen verkrijgen. Mis deze kans dus niet!

Door het overweldigende succes van deze vluchten, is er vandaag in overleg met STB-Copter, de firma die de vluchten zal uitvoeren, afgesproken om vroeger op de dag te beginnen, om zo meer mensen de mogelijkheid te geven om een vlucht te reserveren.

Reserveer meteen je vlucht online!

DE VLUCHTEN ZULLEN PLAATSVINDEN TUSSEN 12u00 EN 18u00!

(Hou rekening met de wijziging van het zomeruur datzelfde weekend!)

Bovendien zullen we met een uurrooster werken. Zo hoeft niemand onnodig lang te wachten om een vlucht te kunnen maken! Daarom spreken we graag het volgende af:

  • U kan u op zondag vanaf 10u ’s morgens aanmelden met uw ticket(s) aan de BIN STAND (ingang van het SOCK gebouw)
  • Hier zullen uw tickets worden gecontroleerd, en kan u zich inschrijven voor een bepaald tijdstip voor uw vlucht.
  • OPGELET! We werken volgens het principe “first in, first served”! Hoe vroeger u zich komt aanmelden, des te meer ‘keuze’ u zal hebben in het gewenste tijdstip.
  • 10 minuten VOOR het afgesproken vertrekuur dient u zich naar de helihaven aan het eind van het SOCK terrein te begeven. De mensen van de helikopterfirma zullen u dan voorafgaand aan de vlucht een korte veiligheidsbriefing geven. Zo bent u meteen klaar om te vertrekken wanneer het toestel opnieuw beschikbaar is.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over uw vlucht, tickets etc? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@hoezo-it.be of 09 329 45 14!

%d bloggers liken dit: