UNIEK: Helikoptervlucht boven Kaprijke

Reserveer meteen je vlucht online!

BELANGRIJKE UPDATE!

Door het enorme succes van de helikoptervluchten tijdens onze BIN Veiligheidsbeurs is er beslist, samen met de firma die de vluchten uit zal voeren om zondag 25 maart reeds om 12u ’s middags te starten met de eerste vluchten, i.p.v. om twee uur zoals eerst voorzien. Dit geeft meer mensen de mogelijkheid om deel te nemen aan deze unieke ervaring!

Om de drukte in goede banen te leiden tijdens het evenement, vragen wij iedereen die een ticket heeft voor een vlucht zich op zondag aan te melden aan de BIN stand in het SOCK. Hier zal u zich kunnen aanmelden voor een bepaald tijdstip waarin u deze vlucht wenst uit te voeren. Zo hoeft niemand onnodig lang te wachten tot er een plaatsje vrij is!

Vlieg met een échte helikopter boven je eigen streek!

Heeft u er altijd al van gedroomd om een helikoptervlucht te maken boven Kaprijke en omstreken? Dan is dit uw kans! Tijdens de BIN Veiligheidsbeurs 2018 beschikken wij over een eigen Heli-haven aan het SOCK, van waaruit luchtdopen zullen worden georganiseerd.

OPGELET! Op voorhand inschrijven is verplicht!

Wenst u deel te nemen aan één van de vluchten? Reserveer dan zo snel mogelijk je plaats. Want de plaatsen zijn beperkt!

Uw vlucht zal worden uitgevoerd door de professionele piloten van STB-copter

Meer info kan u vinden via: www.helikopterluchtdoop.be

Met uw vlucht steunt u bovendien onze goede doelen!

Wat kan u verwachten:

U neemt deel aan een vlucht in een Robinson R44 toestel dat ongeveer 220km/u zal vliegen in en rond de omgeving van Kaprijke, Lembeke, Bentille etc, en geeft u ruim voldoende tijd om te genieten van de omgeving en voor het maken van mooie luchtfoto’s. De vluchten zullen doorgaan op zondag 25 maart, normaal gezien tussen 14u en 18u tussen 12u en 18u, maar dit kan naargelang de drukte en weersomstandigheden nog wijzigen. U kan zich vanaf zondag morgen 10u aanmelden met uw tickets aan de BIN stand in het SOCK en een exact tijdstip kiezen.

Voorwaarden:

In het toestel is plaats voor max. 3 personen per vlucht. Kinderen (-18) zijn toegelaten, maar moeten vergezeld zijn van ten minste één volwassene (18+). U krijgt een korte veiligheidsbriefing voorafgaand aan de vlucht. Foto’s & video’s maken tijdens de vlucht is toegestaan. Er is géén leeftijdlimiet. Het toestel zal steeds opgevuld worden tot het max. aantal passagiers (3). Mogelijk zal u dus samen met andere mensen een vlucht maken, indien u niet met 3 personen vliegt.

Kostprijs:

Speciaal voor de BIN Veiligheidsbeurs 2018 kan u deze unieke ervaring beleven voor de UITZONDERLIJK LAGE PRIJS van slechts 65€ per volwassene, en SLECHTS 55€ PER KIND (t.e.m. 14 jaar)! Belangrijk: Bij twijfel kan tijdens het evenement een identiteitscontrole worden gevraagd.

Online betalen kan met Bancontact, Paypal, KBC, Belfius, Sofort of iDeal. Deze betalingen worden onmiddellijk verwerkt, en u zal meteen uw ticket(s) ontvangen via email. U kan ook betalen via bankoverschrijving, maar de verwerking duurt ongeveer 5 werkdagen. Pas daarna zal u de tickets ontvangen. Breng uw tickets mee (afgedrukt of digitaal) naar het evenement! Update: Vanaf 10u ’s morgens kan u zich aanmelden aan de BIN stand, en een exact tijdstip reserveren.

RESERVEER JOUW PLAATS NU METEEN ONLINE:

Heeft u problemen bij het bestellen? Neem contact met ons op via info@hoezo-it.be of telefonisch: 09 329 45 14

Tickets

Onbeperkt beschikbaar
HELI VLUCHT - BIN Veiligheidsbeurs 201865,00Selecteer het aantal passagiers: 1 Ticket per persoon per vlucht op zondag 25 Maart 2018

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Onbeperkt beschikbaar
HELI VLUCHT KIND (<=14 jaar) - BIN Veiligheidsbeurs 201855,00Selecteer het aantal kinderen (tot en met 14 jaar): 1 Ticket per kind per vlucht op zondag 25 Maart 2018 (identiteitscontrole mogelijk)

Vul alstublieft alle verplichte velden in