Het Goede Doel

Het Goede Doel Team:

Voor en tijdens het evenement staat het GOEDE DOEL TEAM van KAPRIJKE ons bij met raad en daad. Wij zijn dan ook uitermate dankbaar dat wij op de steun van deze mensen mogen rekenen! U kan het team ondersteunen door deel te nemen aan de verkoop van Kaasschotels. Meer informatie kan u vinden op onze beurs!

Opbrengst ten voordele van deze Goede Doelen:

De organisatie van onze BIN Veiligheidsbeurs 2018 staat volledig in het teken van onze steun voor het goede doel. Deze editie hebben wij ervoor gekozen volgende doelen te steunen:

VZW Pinocchio:

Bezoek de website

Nationale vereniging ten voordele van kinderen met brandwonden. Deze organisatie zet zich in voor hulp van kinderen die ernstige brandwonden hebben opgelopen, maar ook voor preventie.

Bekijk hier een folder met informatie omtrent de werking van de VZW Pinocchio

Rode Kruis Vlaanderen:

Bezoek de website

Het Rode Kruis Vlaanderen kent iedereen. Een organisatie die zich inzet voor de opleiding, preventieve hulpposten, en ziekenvervoer in de hele wereld. Voor onze BIN Veiligheidsbeurs 2018 zetten zij zich niet enkel in met standen en workshops tijdens de beurs, maar ook voor de organisatie vooraf, zoals het rond delen van de informatie boekjes en de affiches.

Bovendien kan u zich tijdens de beurs aanmelden als vrijwilliger voor het Rode Kruis.

Opbrengst van het evenement:

De opbrengst van het evenement zal intergraal verdeeld worden tussen beide bovenstaande doelen. Maar u kan hier ook zeker uw bijdrage voor doen! Zo kan u deelnemen aan de tombola, waarbij u niet enkel schitterende prijzen kan winnen, maar uw bijdrage ook aan het goede doel schenkt. Of maak een helikoptervlucht boven Kaprijke, en steun ook hiermee onze doelen.