De website van de BIN Veiligheidsbeurs 2018 is gelanceerd!

Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan. De gloednieuwe website van de BIN veiligheidsbeurs 2018. Op deze manier kunnen we het evenement bekend maken tot ver buiten de grenzen van Kaprijke en omgeving. Bovendien kan iedereen op een snelle en makkelijke manier op de hoogte blijven van de nieuwigheden en aanpassingen, het programma en de demonstraties die op de agenda staan.

Het is dan ook de bedoeling dat de website regelmatig een update zal krijgen. Bovendien mogen alle standhouders en deelnemers aan de beurs gebruik maken van de website om zich voor te stellen.

Ook is er een online inschrijving voor de helicopter vluchten voorzien. Deze vluchten zullen doorgaan op zondag 25 Maart tussen 12:00 & 18:00 vanop de tijdelijke heli-haven die zal worden ingericht aan het SOCK in Kaprijke. Deelnemers kunnen snel en veilig online hun zitje boeken op een specifiek uur. Ook online betalen is mogelijk. Wees er wel snel bij! Want het aantal plaatsen is beperkt!

Als u nog vragen heeft over onze website, of over de beurs? Neem dan contact op met de organisatoren via info@binkaprijke.be

%d bloggers liken dit: